با كاشت درخت بیشتر، كشور را در مقابل سیل واكسینه نماییم

با كاشت درخت بیشتر، كشور را در مقابل سیل واكسینه نماییم به گزارش حیوان خانگی ایسنا/البرز به عقیده اغلب متخصصان، ارتقاء پوشش گیاهی همچون راه های اصلی مقابله با سیل است.


طی چند روز گذشته اغلب رسانه ها، خبر از رویداد مهم نهالكاری و اتفاقی منحصر به فرد در ۱۴آذر مصادف با روز جهانی خاك داده و اعلام نمودند ۱۴میلیون نهال با مشاركت اقشار مختلف جامعه به طور همزمان در كشور كاشته شد كه سهم البرز هم ۲۰ هزار نهال در مساحتی بالغ بر ۱۰۰ هكتار از اراضی جاده نجم آباد_اشتهارد بود.
به گزارش حیوان خانگی به نقل از ایسنا، حال نكته قابل توجه در این مهم آنست كه تعداد زیادی اصله نهال كاشته شد و اتفاقا با استقبال خوبی هم روبرو بود اما آیا صرفا كاشت آنها كافی بوده یا برنامه ریزی های اصولی و منظمی جهت نگهداری مستمر از بوستان های بوجود آمده هم انجام شده است؟
چه كسی عهده دار نگهداری از این نهال ها تا زمان رشدشان خواهد بود؟
نكند تنها ایجاد این قبیل بوستان ها مدنظر است و چندصباحی كه گذشت كسی به یاد نیاورد نهال هایی با دستان مردم كاشته شده و نیازمند نگهداری است؟
اگر اتفاقی برای آنها بیفتد به صورت مثال از بی آبی تلف شوند یا باد آنها را پیش از ریشه دواندن در خاك از جا درآورد چه كسی پاسخگو خواهد بود؟
هوشنگ جزی مدیركل دفتر آبخیزداری و حفاظت خاك سازمان جنگل ها در گفت و گو با خبرنگار ایسنا ابتدا در تشریح لزوم ارتقا پوشش گیاهی كشور اظهار داشت: بنا به لزوم ارتقا پوشش گیاهی در نقاط مختلف كشور، طرح نهضت سبز اجرا شد كه البته باتوجه به اهمیت ماندگاری نهال های كاشته شده به تمام استان شرایط لازم برای اجرای طرح نامبرده همچون انتخاب نهال مناسب برای هر اقلیم، چاله كنی درست و... ابلاغ گردیده است.
وی تصریح كرد: صرفاً كاشت نهال ها مطرح نبوده و نیست و در تلاشیم تمام تمهیدات لازم الاجرا جهت نگهداری از نهال های كاشته شده هم عملیاتی شود.
جزی كاشت درخت و پوشش گیاهی را همچون اصلی ترین های راه های مقابله با سیل بیان كرد و اظهار داشت: در شرایط فعلی كشور بنا به تغییرات اقلیمی كه تشدید بارش های سیل آسا را منجر شده، بهترین چاره مقابله با روان شدن سیل ارتقاء پوشش گیاهی و كاشت درخت است و این مهم را می توان نخستین نقطه كنترل سیل برشمرد.
این مسئول خاطرنشان كرد: البته ارتقا میزان پوشش گیاهی نه تنها در كنترل سیل بلكه باتوجه به ۱۲۵میلیون هكتار از اراضی كشور كه در خطر فرسایش آبی قرار دارند و بیشتر از ۳۰ میلیون هكتار از اراضی كه بیابان و كانون بحران ریزگردها بوده هم بسیار حائز اهمیت می باشد.
البته ناگفته نماند افزون بر تمام موارد عنوان شده در جهت ضرورت افزایش پوشش گیاهی در كل كشور، نمی توان از گرایش ذاتی هموطنان عزیزمان به طبیعت و پوشش گیاهی كه در بعد اجتماعی جامعه بسیار مهم می باشد چشم پوشی كرد.



1398/09/16
23:40:05
5.0 / 5
1629
تگهای خبر: آب , اقلیم , باد , خاك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
petiab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت حیوان خانگی محفوظ است (پت یاب)

حیوان خانگی حیوان خانگی

خرید و فروش حیوانات خانگی