نقش پهپاد در سرشماری حیات وحش و جلوگیری از خسارت به محیط بانان

نقش پهپاد در سرشماری حیات وحش و جلوگیری از خسارت به محیط بانان معاون جانشین یگان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به چالش های موجود برای فعالیت یگان حفاظت محیط زیست از نقش پهپاد در سرشماری حیات وحش و جلوگیری از خسارت به محیط بانان گفت.


منوچهر فلاحی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برنامه سازمان حفاظت محیط زیست برای بروزرسانی تجهیزات بی سیم تصریح کرد: تجهیزات بی سیم در جریان فعالیت یگان حفاظت بسیار تعیین کننده است علیرغم این که با تلفن همراه هم میتوان ارتباط برقرار کرد اما بی سیم نقاط کوری را پوشش می دهد که از توانایی تلفن های همراه خارج است. این پوشش می تواند جان نیروهای ما را نجات دهد.
وی خاطرنشان کرد: سیستم بی سیم فعلی ما آنالوگ است و برنامه ما برای سال آینده بروزرسانی این تجهیزات به دیجیتال است که تجهیزات نوین پلیس هم از همین نوع است.
فلاحی در ادامه اظهار نمود: با یکی از شرکتهای داخلی توافقی انجام شده تا این نیاز برطرف شود. این بی سیم قابلیت ثبت تصویر، ثبت مکان و تماس صوتی و تصویری را دارد. در چند استان اقدامات مطالعات در ارتباط با آن انجام شده و این طرح آماده اجراست. در برنامه هفتم یکی از اهداف اصلی ما اجرای همین طرح است.
معاون جانشین یگان حفاظت محیط زیست درباره اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز یگان حفاظت برای اطفای حریق اظهار داشت: زمانی که حرف از ادوات و تجهیزات اطفای حریق به میان می آید، یکی از مهم ترین تجهیزات هلیکوپتر است. در فرآیند اطفا هر لحظه برای انتقال نیروها به کانون آتشسوزی تعیین کننده است. اگر نیروهای ما با پای پیاده همراه با تجهیزات و آب به محل منتقل شوند، دیگر توانی برای اطفا نخواهند داشت.
وی افزود: دسترسی به نقاط صعب العبور هم با کمک این تجهیزات امکان دارد. خواسته ما همکاری نهادهایی مانند وزارت دفاع است چون که از طرفی هزینه نگهداری هلیکوپتر بالاست و از سویی نهادهای دیگر در زمان عادی با دریافت مبلغی مشخص به ما کمک می کنند.
معاون جانشین یگان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: در مواقع بحرانی همه در دسترس هستند اما نکته مهم همکاری در زمان عادی است همینطور اگر بتوان ۶۰۰ خودرو در اختیار هر پاسگاه گذاشت، کمک بزرگی به یگان حفاظت محیط زیست می شود.
فلاحی اضافه کرد: برای سرشماری حیات وحش باید ۴۰ تا ۵۰ نفر از نیروهای ما در یک منطقه جمع شوند در حالیکه میتوان این فرآیند را با یک پهپاد انجام داد. پهپاد می تواند با گشت هوایی از محل تجمع گونه ها عکسبرداری و در سیستم های ما پیاده سازی کند. بدین سان میتوان به جای صرف نیرو از این تجهیزات استفاده و از وقوع اتفاقاتی مانند سقوط و خسارات دیگر جلوگیری کرد اما خرید این تجهیزات نیازمند منابع مالی است. همینطور خرید وسیله ای مانند دوربین البسه ۱۳ تا ۱۴ میلیون تومان برای ما هزینه دارد.
معاون جانشین یگان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به وضعیت اسلحه یگان اظهار داشت: از لحاظ اسلحه مشکلی نداریم و اسلحه یگان با تولیدات داخلی تأمین می شود. تجهیزات حفاظتی دیگر مانند جلیقه که سبب حفظ جان محیط بانان می شود گاها از کشورهای خارجی تأمین می شود که هزینه آن هم اکنون به شدت بالا رفته است
فلاحی در انتها اظهار نمود: در زمینه پایش دستگاهی مانند کمرا تراپ وجود دارد که به ثبت تصاویر کمک می نماید اما هزینه بالایی دارد. اغلب فعالیتهای تحقیقاتی در حیات وحش طبیعی نیازمند تجهیزات این چنینی هستند.




منبع:

1400/12/21
12:12:34
5.0 / 5
442
تگهای خبر: آب , حفاظت محیط زیست , حیات وحش , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
petiab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت حیوان خانگی محفوظ است (پت یاب)

حیوان خانگی حیوان خانگی

خرید و فروش حیوانات خانگی