بزرگترین نیروگاه زیست توده کشور در اصفهان ساخته می شود

بزرگترین نیروگاه زیست توده کشور در اصفهان ساخته می شود حیوان خانگی: مجری طرح راه اندازی نیروگاه های خورشیدی با مشارکت بخش خصوصی از راه اندازی بزرگترین نیروگاه زیست توده کشور در شهر اصفهان خبرداد.



ابوالفضل شیرودی در حاشیه آیین بهره برداری از هشت مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: استان اصفهان به عنوان پیشگام در حوزه انرژی های تجدیدپذیر با حمایت استاندار قدمهای بلندی در امتداد تنوع بخشی به سبد انرژی کشور برداشته است.
وی اضافه کرد: در چارچوب برنامه هفتم توسعه و با استناد به ماده ۱۲ قانون، شهرداری کلان شهر اصفهان برای اولین بار در کشور مبادرت به برگزاری ۲ مناقصه برای راه اندازی نیروگاه های زیست توده کرده است.
به گفته مجری طرح راه اندازی نیروگاه های خورشیدی با مشارکت بخش خصوصی در ساتبا، این مناقصات شامل یک نیروگاه زباله سوز با ظرفیت ۱۰ مگاوات و یک نیروگاه هاضم بی هوازی با ظرفیت سه مگاوات است.
شیرودی ضمن اشاره به این که فناوری زیست توده در مقایسه با فناوری خورشیدی هزینه تمام شده بالاتری دارد، تاکید کرد: این پروژه ها بطور عمده با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی به شکل جوینت ونچر اجرا می شوند.
وی اضافه کرد: مناقصه این پروژه ها با حضور نمایندگان شهرداری اصفهان در ساتبا برگزار شده و برنده مناقصه تا نیمه مهرماه سال جاری معرفی خواهد شد.
مجری طرح راه اندازی نیروگاه های خورشیدی با مشارکت بخش خصوصی در سازمان انرژی های تجدیدپذیر و راندمان انرژی برق (ساتبا) اشاره کرد: در چارچوب ماده ۱۲، سه هزار مگاوات ظرفیت برای نیروگاه های بادی و زیست توده در کشور هدف گذاری شده که ۲۰۰ مگاوات آن به نیروگاه های زیست توده اختصاص دارد.
شیرودی اضافه کرد: علاوه بر اصفهان، کلان شهرهایی مانند مشهد، تبریز و آمل هم جهت استفاده از این فنآوری و مدلهای مالی موجود اعلام آمادگی کردند.
وی افزود: این حرکت گامی مهم در جهت توسعه انرژی های تجدیدپذیر و پایداری زیست محیطی در کشور شمرده می شود.
به گزارش حیوان خانگی به نقل از مهر، سازمان ساتبا در امتداد شناسایی سرمایه گذاران، متقاضی راه اندازی نیروگاه زیست توده ( فناوری های زباله سوزی، هضم بی هوازی و لندفیل مهندسی) واجد شرایط برمبنای اسناد ارزیابی کیفی تهیه شده، مبادرت به برگزاری فراخوان ارزیابی کیفی سرمایه گذاران و متقاضیان کرده و از تمامی شرکت های بخش خصوصی داخلی و خارجی نسبت به دریافت و تکمیل این اسناد دعوت کرده است که با راه اندازی دو نیروگاه زیست توده در اصفهان، ۹۰۰ تن پسماند در اصفهان به شیوه بهداشتی و با کمک به حفظ محیط زیست امحا می شود.
خلاصه اینکه مناقصه این پروژه ها با حضور نمایندگان شهرداری اصفهان در ساتبا برگزار شده و برنده مناقصه تا نیمه مهرماه سال جاری معرفی خواهد شد. شیرودی افزود: علاوه بر اصفهان، کلان شهرهایی مانند مشهد، تبریز و آمل هم برای استفاده از این فنآوری و مدل های مالی موجود اعلام آمادگی کردند.

منبع:

1404/06/20
12:28:09
5.0 / 5
24
تگهای خبر: باد , بهداشت , سازمان , شهرداری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

petiab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت حیوان خانگی محفوظ است (پت یاب)

حیوان خانگی حیوان خانگی

خرید و فروش حیوانات خانگی - پت یاب، یافتن حیوان خانگی مورد علاقه شما در سریع ترین زمان ممکن