آب و حیات شاهرود در گرو جان شاهوار شورای شهر:

کامیونداران ایثار کردند

کامیونداران ایثار کردند به گزارش حیوان خانگی، عضو شورای شهر شاهرود با تاکید بر پایبندی به شعار شاهوار یعنی شاهرود ضمن انتقاد از سکوت برخی مسئولان در مقابل تخریب های معدن بوکسیت، اظهار داشت: اگر آب نباشد، صدها خدمت دیگر فایده ندارد.



به گزارش حیوان خانگی به نقل از مهر، سیده زهرا موسوی پس از ظهر چهارشنبه در نشست کمیسیون محیط زیست شورای شهر شاهرود ضمن اشاره به مطالبات مردم و علاقمندان محیط زیست در مورد عدم بازگشایی و فعالیت مجدد این معدن بیان کرد: کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر با درنظر گرفتن تمامی جوانب به مبحث رسیدگی و تا حصول نتیجه آنرا پیگیری خواهدنمود.
وی اضافه کرد: اعضای کمیسیون شورای شهر هم با بازگشایی این معدن از نظر مباحث محیط زیست کاملا مخالف است و این معدن را مخرب می داند.
عضو شورای شهر شاهرود عنوان کرد: عنایت به موارد گفته شده در این نشست توسط علاقمندان محیط زیست و اسناد موجود، مبحث در صحن شورای اسلامی مطرح و پس از بررسی، مصوبات آن به مراجع ذی صلاح ارسال خواهد شد.
موسوی از سازمان محیط زیست خواست مطالعات ارزیابی محیط زیست معدن بوکسیت در اولین فرصت منتشر شود تا تصمیم گیری نهائی بر مبنای آن مطالعات صورت پذیرد.
مهدی ترابی عضو این کمیسیون اظهار داشت: معین نیست چرا برخی از افراد مسئول که خود مخالف فعالیت معدن بوکسیت تاش در گذشته بوده اند اینک سکوت کرده و حمایتی از تعطیلی دائم آن نمی کنند.
وی اضافه کرد: امام جمعه شاهرود بمحض احساس خطر وارد میدان شد و ادامه این حرکت به همت بلند و اقدام جدی مردم و علاقمندان محیط زیست بستگی دارد.
وی با تکیه بر این که این معدن علاوه بر این که هیچ منفعتی برای شهرستان ندارد آثار مخرب آن هم می تواند منطقه را از نظر محیط زیست و تأمین آب در آینده به چالش غیرقابل جبران بکشاند، عنوان کرد: بنده در حد اختیارات خود از عدم بازگشایی معدن حمایت کرده و رسما مخالفت خویش را از ادامه فعالیت آن اعلام می داریم.
محمد رضا یونسیان رئیس شورای شهر هم در این جلسه ضمن اشاره به اقدامات انجام شده توسط این شورا در مورد شاهوار و عملیات معدنکاری در معدن بوکسیت تاش اظهار داشت: چندین بار در جلسات رسمی مبحث این معدن بررسی شده و طی مکاتباتی، مخالفت رسمی شورای شهر شاهرود به مراجع ذی صلاح اعلام گردیده است.
یونسیان بیان کرد: به شعار شاهرود یعنی شاهوار و شاهوار یعنی شاهرود پایبند هستیم چون که آب نبض زندگی است و شاهوار از اصلی ترین منابع تأمین آب شهرستان و نماد حیات و سربلندی ماست و اگر مسئولان صدها خدمت متنوع دیگر در مناطق مختلف این شهرستان انجام دهند ولی منشا حیات یعنی آب نباشد بدین معناست که بی گمان همه اقدامات و خدمات فایده ای ندارد.
وی با تاکید به ثبت ملی شاهوار و بهره مندی از ظرفیت مردمی اعلام نمود: مردم شاهرود مخالف معدن کاری نیستند چون که در حال حاضر صدها معدن دیگر در شهرستان فعال و در حال کار هستند و مایه اشتغال خیلی از جوانان و توسعه شهر و کشور عزیزمان هستند ولی بر اساس گزارش ها و مستندات موجود، فعالیت معدن بوکسیت تاش مخرب بوده و باید فعالیتش سریعاً متوقف شود.
رئیس شورای شهر شاهرود ضمن اشاره به عدم حمل دپوی این معدن توسط رانندگان ماشین آلات سنگین شاهرودی تصریح کرد: رانندگان را باید ایثارگران مبحث معدن بوکسیت تاش در این برهه زمانی دانست چون که برای حفظ سلامت مردم با اقدامی قابل تحسین از منافع مادی خود گذاشتند.
یونسیان اضافه کرد: با عنایت به شرایط حساس کشور و نیاز مبرم جامعه به ثبات و آرامش و همینطور نامه های ادارات و نهادهای مختلف مثل دانشگاه علوم پزشکی، محیط زیست، آب و فاضلاب، میراث و... بر مبنای اثرات مخرب این معدن بر حوزه های مختلف انسانی و اجتماعی با ورود مسؤلان و مدیران تراز اول استان و کشور این معدن تعطیل و با این اقدام رضایت شهروندان شریف شاهرودی حاصل شود
در این جلسه گل چهره محمدی نماینده سمن های استانی و فعال مدنی عبدالحسین برنجی مدیر موزه آب شاهرود و دبیر گردشگری، محسن شریعتی دبیر انجمن صنفی کامیون داران و رانندگان رضا عرب احمدی نماینده کارگری علی اکبر رودباری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شاهرود احمد باباعلی از کارشناسان آب حضور داشتند و در مورد تأثیرات منفی سنگ های کربناتی معدن بوکسیت، افت شدید کیفیت آب آشامیدنی شاهرود، مبحث تأمین آب شاهرود از شاهوار، حفظ منظرطبیعی، حیات وحش و گردشگری منطقه شاهوار، آثار سرطان زایی و افزایش آن، درنظر گرفتن قطب عرفان کشور و تمدن آن، حفظ جنگل هیرکانی، فرونشست و خشک سالی، عدم امنیت غذایی، رانش و لرزش زمین و زلزله خیزی و… مطالبی عنوان کردند.
به اجمال، موسوی از سازمان محیط زیست خواست مطالعات ارزیابی محیط زیست معدن بوکسیت در نخستین فرصت منتشر شود تا تصمیم گیری غایی مبنی بر آن مطالعات صورت پذیرد. یونسیان بیان کرد: به شعار شاهرود یعنی شاهوار و شاهوار یعنی شاهرود پایبند هستیم چون که آب نبض زندگی است و شاهوار از اصلی ترین منابع تامین آب شهرستان و نماد حیات و سربلندی ماست و اگر مسئولان صدها خدمت متنوع دیگر در مناطق مختلف این شهرستان انجام دهند ولی منشاء حیات یعنی آب نباشد بدین معناست که بی شک همه اقدامات و خدمات فایده ای ندارد. مبنی بر اثرات مخرب این معدن بر حوزه های مختلف انسانی و اجتماعی با ورود مسئولین و مدیران تراز اول استان و کشور این معدن تعطیل و با این اقدام رضایت شهروندان شریف شاهرودی حاصل شود در این نشست گل چهره محمدی نماینده سمن های استانی و فعال مدنی عبدالحسین برنجی مدیر موزه آب شاهرود و دبیر گردشگری، محسن شریعتی دبیر انجمن صنفی کامیون داران و رانندگان رضا عرب احمدی نماینده کارگری علی اکبر رودباری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شاهرود احمد باباعلی از کارشناسان آب حضور داشتند و در مورد تأثیرات منفی سنگ های کربناتی معدن بوکسیت، افت شدید کیفیت آب شرب شاهرود، مبحث تامین آب شاهرود از شاهوار، حفظ منظرطبیعی، حیات وحش و گردشگری منطقه شاهوار، آثار سرطان زایی و افزایش آن، در نظر گرفتن قطب عرفان کشور و تمدن آن، حفظ جنگل هیرکانی، فرونشست و خشک سالی، عدم امنیت غذایی، رانش و لرزش زمین و زلزله خیزی و… مطالبی عنوان کردند.
1405/02/24
19:32:20
5.0 / 5
14
تگهای خبر: آب , آثار , بهداشت , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

petiab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت حیوان خانگی محفوظ است (پت یاب)

حیوان خانگی حیوان خانگی

خرید و فروش حیوانات خانگی - پت یاب، یافتن حیوان خانگی مورد علاقه شما در سریع ترین زمان ممکن