انصاری:

بهره مندی مردم از محیط زیست سالم اولویت اجرایی می باشد

بهره مندی مردم از محیط زیست سالم اولویت اجرایی می باشد به گزارش حیوان خانگی، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اظهار داشت: بهره مندی همه مردم از محیط زیست سالم تحقق عینی عدالت زیستی بوده که جزو اولویت های دولت چهاردهم است.



به گزارش حیوان خانگی به نقل از مهر، شینا انصاری قبل از ظهر یکشنبه در دومین روز سفر به سیستان و بلوچستان و طی بازدید از بخش های مختلف پارک جنگلی زاهدان، اظهار نمود: ایجاد و توسعه فضای سبز و صیانت از محیط زیست از مبحث هایی است که باید مورد توجه همه بخش ها قرار گیرد و همه بتوانند از محیط زیست سالم بهره مند شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان هم در حاشیه این بازدید اظهار داشت: پارک جنگلی زاهدان به عنوان بزرگ ترین پارک جنگلی جنوب شرق کشور برای توسعه ی فضای سبز، کاهش اثر گرد و غبار و ایجاد تفرجگاه برای شهروندان درحال توسعه است.
منصور بیجار بیان نمود: مرحله اول این مجموعه در وسعت ۷۰ هکتار به بهره برداری رسیده و عملیات کاشت نهال در مرحله دوم آن به مساحت ۵۰ هکتار انجام شده است.
وی افزود: تا حالا ۴۰ هزار اصله درخت مثمر و غیرمثمر با مشارکت سازمانهای دولتی استان سیستان و بلوچستان در این پارک کاشته شده و رشد و ثمردهی برخی درختان نشان داده است نگهداری مستمر و رسیدگی فنی به فضای سبز در وضعیت اقلیمی زاهدان نتیجه بخش بوده است.


منبع:

1405/05/12
19:28:29
5.0 / 5
13
تگهای خبر: اقلیم , پارك , حفاظت محیط زیست , حیوان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

petiab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت حیوان خانگی محفوظ است (پت یاب)

حیوان خانگی حیوان خانگی

خرید و فروش حیوانات خانگی - پت یاب، یافتن حیوان خانگی مورد علاقه شما در سریع ترین زمان ممکن