لابراتوار تصویربرداری کوانتومی دانشگاه شهیدبهشتی شروع به کار کرد

لابراتوار تصویربرداری کوانتومی دانشگاه شهیدبهشتی شروع به کار کرد

حیوان خانگی: لابراتوار آموزشی حسگرها و تصویربرداری کوانتومی دانشگاه شهید بهشتی با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، شروع به کار کرد.


به گزارش حیوان خانگی به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، مراسم افتتاح لابراتوار آموزشی حسگرها و تصویربرداری کوانتومی با حضور دکتر حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور، دکتر سیدمحمودرضا آقامیری، رییس دانشگاه شهید بهشتی، دکتر مهری حمیدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر عباس سعیدی، معاون آموزشی دانشگاه و جمعی از دبیران و معاونان ستاد گسترش فناوری های لیزر و کوانتوم معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد.
این لابراتوار با هدف توسعه زیرساخت های آموزشی و پژوهشی در عرصه فناوری های پیشرفته و فراهم کردن زمینه آموزش عملی دانشجویان در حوزه فناوری کوانتوم به راه افتاده است.
در جریان این مراسم، مجموعه ای از کیت های آموزشی کوانتوم که با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری تهیه شده اند، معرفی گردید و قابلیت های آموزشی و پژوهشی آنها مورد بررسی قرار گرفت. این تجهیزات امکان انجام آزمایش های عملی در حوزه هایی همچون تولید نورهای فشرده، تصویربرداری کوانتومی و سنسوری کوانتومی را فراهم می کنند و به دانشجویان فرصت می دهند تا در کنار فراگیری مبانی نظری، با کاربردهای عملی این فناوری نیز آشنا گردند.
در حاشیه بازدید دکتر افشین از تجهیزات آزمایشگاه، به محدودبودن دانشگاه های برخوردار از مجموعه ای با چنین قابلیت های آموزشی در سطح جهان اشاره شد؛ موضوعی که اهمیت توسعه زیرساخت های آموزش عملی تکنولوژی های جدید در دانشگاه شهید بهشتی را برجسته می کند.
دکتر آقامیری، رییس دانشگاه شهید بهشتی، ضمن تقدیر از حمایت های دکتر افشین و معاونت علمی ریاست جمهوری، بر ضرورت گسترش تعامل و همکاری میان دانشگاه ها تاکید کرد. وی بهره برداری مشترک از ظرفیت ها و زیرساخت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها را زمینه ساز تقویت توان علمی کشور دانست.
همچنین دکتر مهری حمیدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، ضمن اشاره به برنامه ریزی های آموزشی انجام شده در این عرصه، اعلام نمود درس در رابطه با این فناوری در سیستم گلستان برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارایه شده است تا دانشجویان بتوانند در قالب واحد درسی از ظرفیتهای آموزشی و آزمایشگاهی این مجموعه بهره مند شوند.
افتتاح لابراتوار آموزشی حسگرها و تصویربرداری کوانتومی، قدمی در راه پیوند آموزش نظری با تجربه عملی، توسعه آموزش های تخصصی و تقویت زیرساخت های علمی دانشگاه شهید بهشتی در عرصه فناوری های پیشرفته به شمار می رود؛ اقدامی که می تواند زمینه تربیت نیروی انسانی متخصص و توسعه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی کشور در حوزه فناوری کوانتوم را فراهم آورد.
1405/07/26
21:30:54
5.0 / 5
3
تگهای خبر: آموزشی , تكنولوژی , تولید , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
جدیدترین ها