ضرورت توسعه مشاغل سازگاری اقلیمی در جهان
به گزارش حیوان خانگی برپایه گزارش كمیسیون جهانی سازگاری اقلیمی، سرمایه گذاری ۱.۸ تریلیون دلاری برای كمك به جوامع در زمینه سازگاری با پدیده تغییرات اقلیمی بین سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۳۰ میلادی می تواند ۷.۱ تریلیون دلار سود به همراه داشته باشد.
به گزارش حیوان خانگی به نقل از ایسنا، این گزارش از جانب "كمیسیون جهانی سازگاری اقلیمی" تدوین شده است؛ این كمیسیون متشكل از گروهی از رهبران سیاسی و تجاری به رهبری بان كی مون دبیركل سابق سازمان ملل متحد، بیل گیتس بنیانگذار مایكروسافت و كریستالینا جورجیوا مدیرعامل بانك جهانی بوده كه وظیفه دارند "پایداری سازگاری اقلیمی در دستور كار جهانی" را قبل از نشست آتی "اقدام اقلیمی" سازمان ملل در نیویورك در ۲۳ سپتامبر بالا برند.
این كمیسیون از دولت ها خواسته تا سرمایه گذاری بیشتری در زمینه سازگاری اقلیمی انجام دهند، چون كه سرمایه گذاری ها با سرعت و مقیاس لازم برای رفع تأثیرات رو به وخامت تغییرات اقلیمی صورت نمی گیرد.
بان كی مون در بیانیه این كمیسیون اعلام نموده سرمایه گذاری در زمینه سازگاری اقلیمی نه تنها اقدامی صحیح است، بلكه كاری هوشمندانه برای رشد اقتصادی و ایجاد جهانی مقاوم در مقابل اقلیم ها به حساب می آید.
این گزارش پنج مبحث را تعیین كرده كه در آن نیاز فوری به سرمایه گذاری وجود دارد كه شامل ایجاد سیستم های اخطار اولیه، زیرساخت های مقاوم در مقابل اقلیم ها و منابع آب، توسعه كشاورزی دیمی و حفاظت از اكوسیستم های مانگرو و حرا است.
بیل گیتس هم با اشاره به این مورد كه میلیون ها كشاورز كوچك و خانواده های آنها در كشورهای در حال توسعه در بین صدمه پذیرترین افراد در مقابل تغییرات شدید دما و بارندگی هستند كه سبب كاهش محصولات كشاورزی می شود، اعلام نموده كه با پشتیبانی بیشتر از نوآوری ها، می توان فرصت های جدیدی را بوجود آورده و سبب تغییر در اكوسیستم جهانی شد.
بنا بر گزارش رویترز، در این گزارش از جانب كمیسیون جهانی سازگاری هم چنین ذكر شده كه سازگاری اقلیمی با پیشگیری از ضررهای آینده، تشویق نوآوری ها و عرضه مزایای اجتماعی و زیست محیطی، "سود سه گانه"ای به همراه خواهد داشت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب