معاون هماهنگ كننده ارتش در اصفهان:
فناوری پهپادی و هوش مصنوعی برای بحران های طبیعی اصفهان بکار گرفته شود
به گزارش حیوان خانگی، معاون هماهنگ کننده ارشد نظامی ارتش در اصفهان اظهار داشت: بهره برداری از فناوری های پیشرفته و هوش مصنوعی برای مدیریت بحران های طبیعی استان ضروری می باشد.
به گزارش حیوان خانگی به نقل از مهر، سرهنگ ناصر مهرنور روز شنبه در نشست بررسی وضعیت آتشسوزی های جنگلی و مرتعی استان اصفهان که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، مدیران و مسؤلان منابع طبیعی، نمایندگان فرمانداری ها، مقامات ارشد نظامی سپاه و نیروی انتظامی، ادارات آتش نشانی، دفاتر استانداری و سایر دستگاههای مرتبط برگزار شد، ضمن اشاره به پیشرفت فناوری در جهان، اظهار نمود: بهره برداری از فناوری های پیشرفته و هوش مصنوعی برای مدیریت بحران های طبیعی ضروری می باشد.
وی پیشنهاد داد: با همکاری شرکتهای دانش بنیان، سامانه های پهپادی طراحی و تولید شود تا در کنار دیدبان های بصری و دوربین های دوربرد، نظارت دقیق تری بر مناطق مستعد آتشسوزی در استان انجام گیرد.
معاون هماهنگ کننده ارشد نظامی ارتش در اصفهان اضافه کرد: برای نمونه نصب دوربین هایی در ارتفاعات، امکان شناسایی سریع آتشسوزی ها را در لحظات اولیه فراهم می آورد و این اقدام می تواند به واکنش سریع و اطفای بموقع حریق کمک نماید.
سرهنگ مهرنور تصریح کرد: طراحی پهپادهایی با قابلیت حمل تجهیزات اطفای حریق و تولید انبوه آنها هم باید مد نظر باشد.
وی در ادامه به استفاده از بالگردهای ترابری سنگین ارتش اشاره نمود و اظهار داشت: با تغییر کاربری، بعضی از این بالگردها طی دو سال قبل قادر به حمل سه تا چهار هزار لیتر آب هستند و می توانند نقش مؤثری در مهار آتشسوزی ها ایفا کنند.
معاون هماهنگ کننده ارشد نظامی ارتش در اصفهان، تاکید کرد: اجرای این طرح ها نیازمند تخصیص بودجه مناسب از جانب سازمان های مربوطه، بخصوص سازمان پدافند غیرعامل است.
سرهنگ مهرنور اظهار امیدواری کرد: با تأمین منابع مالی لازم، این طرح ها بزودی عملیاتی شده و گامی مؤثر در محافظت از منابع طبیعی استان اصفهان برداشته شود.
به گزارش حیوان خانگی به نقل از مهر، استان اصفهان دارای مساحتی بالغ بر ۱۰.۷ میلیون هکتار است که از این میزان، ۹.۶ میلیون هکتار (حدود ۹۰ درصد) به عرصه های منابع طبیعی اختصاص دارد.
این عرصه ها شامل ۶.۳ میلیون هکتار اراضی مرتعی، ۳.۲ میلیون هکتار اراضی بیابانی و ۴۱۴ هزار هکتار اراضی جنگلی است.
حدود ۲۵ درصد از تخریب عرصه های منابع طبیعی استان به پدیده حریق مربوط می شود. از نظر تقسیم بندی حریق، ۸۰۰ هزار هکتار از عرصه های استان در دسته بحرانی، ۹۰۰ هزار هکتار در دسته نیمه بحرانی و مابقی در دسته مناطق عادی قرار دارند که به طور عمده در غرب و جنوب غرب استان متمرکز هستند.
در سال ۱۴۰۳ تا ۲۰ تیر، ۲۲ فقره حریق با مساحت ۷۹.۶ هکتار رخ داده بود اما در سال ۱۴۰۴ تا همین تاریخ، ۲۸ فقره حریق با مساحت ۲۲۵.۲ هکتار ثبت شده که نشان دهنده رشد ۱۸۲ درصدی مساحت حریق نسبت به سال قبل است.
شهرستان سمیرم با ۱۷۲ هکتار و شهرستان بویین و میاندشت با ۳۳ هکتار بیشترین مساحت حریق را امسال تابحال داشته اند.
سایر شهرستان ها مانند خوانسار، لنجان، تیران، نطنز، گلپایگان، آران و بیدگل، شهرضا و برخوار در دسته نیمه بحرانی و شهرستان های شاهین شهر، میمه، مبارکه و اصفهان در دسته مناطق با حریق کمتر قرار دارند.
منبع: حیوان خانگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱